Lohusa Polar Pijama Takımı

Lohusa Polar Pijama Takımı

Lohusa polar pijama takımı kadınlar için doğum sonrası ihtiyaçları olan rahat kıyafetleri sağlamak için özel olarak üretilmiştir. Hamilelik süresi boyunca kadınların vücutlarında değişim olur ve doğum olduğunda vücut hassasiyetleri oldukça artar.

Normal doğum ya da sezaryen doğum fark etmeden lohusalık döneminde kadınların sağlıklarına dikkat etmeleri ve onlar için doğru olan kıyafetleri giymeleri gerekir. Lohusa pijamaları doğal kumaşlardan üretilmiş ve lohusalık dönemi için tasarlanmıştır. Lohusa pijamaların özellikleri şunlardır:

  • Vücut ısınızı dengeler ve sizi hastalıklardan korur.
  • Bel kısmında ayarlanabilir bölgesi sayesinde hamilelik kilolarınızı verdikçe sıkılaştırabilirsiniz.
  • Emzirme yakalığı sayesinde kıyafetlerinizi çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.
  • Hareket alanınızı asla kısıtlamazlar.

Lohusa Hamile Pijama

Lohusa pijamaları birbirinden şık ve modern tasarımlara sahiptir. Önden düğmeli, dantel detaylı, fermuarlı, şeritli, çiçek desenli ve daha pek çok farklı modeli online olarak sipariş edebilirsiniz. Lohusa polar pijama takımı kış ayları için sizi soğuktan korur ve hastalanmanızı engeller.

Lohusa döneminde kadınların vücudu çok hassas olduğu için ve sürekli hareket halinde oldukları için üşüttüklerini fark etmeyebilirler. Bu hem kendileri için hem de bebek için tehlikelidir.

Bebekler anne sütü içtikleri için anne hastalanırsa bebek de hastalanır ve ikisi için de daha zorlu bir lohusalık dönemi olur. Bu sebeple lohusa pijamaları lohusa döneminde giyilmesi gereken bir kıyafettir. Siz kendinize dikkat etmeseniz bile lohusa pijamaları sizi korur.

Lohusa Sepeti Pijama

Doğum öncesi hazırlığında lohusa sepeti hazırlamak hastanede rahat etmenizi ve ihtiyacınız olan her eşyanın hazır bulunmasını sağlar. Lohusa sepetinde olması gereken ilk malzeme lohusa pijamalarıdır.

Hem spor giyimi seven hem de şık giyimi tercih eden kadınlar için birbirinden farklı birçok model mevcuttur. Doğumdan sonra hastanede kaldığınızda lohusa pijamalarınızı giyerek misafirlerinizi rahatça karşılayabilirsiniz.

Eve döndüğünüzde hem gündüz vakti hem de geceleri rahat bir uyku uyumanız için lohusa pijamaları ideal kıyafetlerdir. Dilerseniz lohusa sabahlığı ve geceliği de alabilirsiniz.