Lohusa Seti Fiyatları

Lohusa Seti Fiyatları

Çeşitli renk ve özel tasarımlar ile kadınların en özel günlerinde onlara istedikleri konforu sağlayan lohusa seti fiyatları bakımından da oldukça uygundur. Her bütçe için uygun ürünleri Lohusa Çarşısı sitesinden online olarak sipariş verebilirsiniz. Doğum sonrası kadınlar için hem çok güzel hem de oldukça stresli bir dönemdir. Bebek çok az uyuduğu ve sürekli ilgi istediği için anne de çok az uyuyabilir. Lohusa seti fiyatları size hem çok bir bütçe ayırmanıza sebep olmaz hem de imkan bulduğunuz anlarda deliksiz uyku uyumanızı sağlar.

Lohusa seti fiyatları modele ve seçmiş olduğunuz ürünlere göre değişiklik gösterebilir fakat her model aynı kalite ve özenle üretilmiştir.

Lohusa Seti Gecelik

Lohusa seti fiyatları tercih edeceğiniz sete bağlı olarak farlılık gösterir. Pijama takımıyla birlikte alabileceğiniz diğer ürünler şunlardır:

  • Gecelikler
  • Sabahlıklar
  • Lohusa terlikleri
  • Saç bandı
  • Şal

Takım olarak aldığınızda her ihtiyacınız karşılanacağı için daha avantajlı olursunuz. Lohusa seti fiyatları hem uygundur hem de annenin ihtiyacı olan tüm bakımı sağlar. Özel üretilmiş kumaşlar hijyenik kurallara uygun biçimde üretilmiştir ve hem sizin hem de bebeğinizin sağlığını korurlar. Özel emzirme yakaları sayesinde üstünüzü her seferinde çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz. Lohusa seti fiyatları araştırırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus ürünlerin kaliteli olmasıdır. Özel bir dönem için giyeceğiniz kıyafetler de oldukça özel olmalıdır.

Lohusa Seti Taç Terlik

Yeni anne olmuş kadınların vazgeçilmezi lohusa pijama setleri birçok uygun aksesuardan da oluşur. Setin içinde bulunan tüm aksesuarlar dahil birçok indirim fırsatı sunar.

Saç bandı ya da taç kullanımı, lohusa terlikleri son yıllarda birçok kadın tarafından oldukça ilgi gören aksesuarlardır. Yumuşacık terlikler ayaklarınızı asla üşütmez ve şık tasarımlarıyla taçlar misafir karşılamaları için oldukça uygun ürünlerdir. Lohusa seti fiyatları uygun bütçelerle her kadının ihtiyacını en iyi şekilde karşılar. İstediğiniz rahatlığa erişirken bebeğinizle dilediğiniz gibi ilgilenebilirsiniz.