Lohusa Seti Malzemeleri

Lohusa Seti Malzemeleri

Lohusa seti malzemeleri eksiksiz olarak hazırlandığında doğum süreci ve sonrası kadınlar için stressiz ve kolay geçer. Kadınların ihtiyacı olabilecek her ürün setin içerisinde olduğu için yalnızca bebeğiyle ilgilenir ve ihtiyaçlarını düşünmek zorunda kalmaz.

Doğum sonrası öncelikle bir gece hastanede kalacağınız için ihtiyaçlarınız buradan başlar. Yanınızda lohusa setiniz olduğunda her şey elinizin altında olur. Lohusa setlerinin içerisinde bulunması gereken malzemeler şunlardır:

  • Lohusa geceliği
  • Lohusa sabahlığı
  • Lohusa pijama takımı
  • Lohusa tacı ve terliği
  • Hamile külotu
  • Emzirme sutyeni

Ana malzemeler haricinde kişisel bakımınız için de dilediğiniz ürünleri setinize koyabilirsiniz. Lohusa setleri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken husus gereksiz malzemeleri listeye koymamaktır.

Lohusa Seti Terlik

Lohusa terlikleri dilerseniz hamileliğinizde dilerseniz de lohusalığınızda rahat bir şekilde kullanılabilir. Yumuşacık ve doğal kumaşları sayesinde ayaklarınız asla üşümez ve her zaman konfor içerisinde olur. Lohusa seti malzemeleri içerisinde önemli bir yer tutan lohusa terlikleri ayrıca kalın tabanlıdır.

Kalın taban özelliği sayesinde ayaklarınızı daima korur ve rahat ettirir. Bütün ayak numaraları için mevcut olan ürünler sağlığınızı her mevsim korurlar. İnci detaylı, çiçekli, desenli, dantel detaylı gibi farklı model çeşitleri vardır.

Pembe, ekru, beyaz renkler başta olmak üzere farklı renk seçenekleriyle lohusa terlikleri dolgu yapıdadır. Tamamen ayağınızı rahat ettirmek üzerine üretilmişlerdir. Kış aylarında sizi tüm hastalıklardan korurlar.

Lohusa Seti

Lohusa setlerini web sitesini ziyaret ederek online olarak sipariş verebilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile her zevke hitap eden modeller mevcuttur. Spor giyim ya da şık giyim için farklı tarzlar vardır ve her kadının beğeneceğini modeller sürekli yenilenir.

Son moda renkler ve desenler ile lohusa setleri her zaman şık ve bakımlı kalmanızı sağlarlar. Lohusa geceliği vakit bulabildiğinizde ihtiyacınız olan derin uykuya geçmenize yardımcı olur.

Lohusa sabahlık gündelik hayatta kullanabileceğiniz şık model seçeneklerine sahiptir. Lohusa pijamaları yumuşacık kumaşları ile sizi her daim rahat ettirir.