Lohusa Setleri

Lohusa Setleri

Lohusa setleri doğum sonrası annelerin rahatlığını sağlamak için vazgeçilmez takımlardan biridir. Normal doğum ya da sezaryen doğum sonrası anne için lohusa dönemi oldukça hassas ve dikkatli olunması gereken bir dönemdir. Hem annenin sağlığı hem de bebeğin sağlığı için kıyafetler bile oldukça önem taşır. Üretilen her takım hijyen kurallarına uygun şekilde üretilmiştir ve anne ile bebeği için yüzde yüz güvenlidir.

Annenin kendini rahat ve iyi hissetmesi bebeğinin bakımı için de bir artı olacak ve bu hassas dönemde ayakta kalmasına yardımcı olacaktır. Doğum sonrası anne için hem zorlu hem de mutlulukla dolu bir süreçtir. Kıyafetleri konusunda kafa yormadan modern ve şık görünümü kolaylıkla elde edebileceği takımları siteden dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Lohusa setleri çeşitli kumaş seçenekleri ve renk seçenekleri ile birçok tarza sahiptir. Dörtlü takımlar, gecelikli takımlar, tek takımlar gibi birçok farklı seçeneğiniz vardır.

Sevdiğiniz renk ve desenlerden sipariş verebilir ve kapıdan teslim alabilirsiniz. Ürünlerin fiyatları her bütçeye uygundur ve iki yüz türk lirası ile beş yüz türk lirası arasında değişen fiyatlara sahiptir. Uygun bütçelerle birkaç tane takım alarak kritik aylarınızı rahatlıkla atlatabilirsiniz. Şık desenleri ve kumaşlarıyla misafir karşılamaya da oldukça uygun olan takımlar son moda renkleri ve desenleri taşır. Her sene yenilenen ürün yelpazesiyle birçok seçenek bir tık uzağınızdadır.

Lohusa Setlerinde Neler Olur?

Lohusa setleri isteğinize göre pijama takımları, sabahlık ve terlik takımlardan meydana gelir. Uyumlu renklerle ve esnek kumaşlarla doğum sonrası annelerin rahat edebileceği şekilde tasarlanmışlardır. Annelerin bebeği rahat emzirmesi için özel açılıp kapanır yakaları vardır. Bu yakalar sayesinde kıyafetinizi çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz.

Ayrıca sezaryen doğum olduysa ameliyat yarasına değmemesi için karın bölgesi özel olarak tasarlanmıştır ve sizi en rahat ettirecek şekilde üretilmiştir. Annenin kendisine ve bebeğine dikkat edebilmesi için sağlığa uygun şekilde üretilen takımlar çeşitli kumaşlardan üretilir. Pamuk, penye, danteller ve daha pek çok çeşit kumaş ile zevkinize göre seçim yapabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Lohusa Setleri Yüzde Yüz Güvenli

Lohusa setleri özel tasarımları ile annelerin zekine hitap ediyor. Farklı renk çeşitleriyle dilediğiniz şıklığı yakalayabileceğiniz setler özel olarak üretiliyor. Yeni doğmuş bebeğin sağlığının çok hassas olması ve hijyenin sağlanması gerektiğinden kumaşlar da buna göre üretiliyor. Anne kendisini güzel hissettiğinde pozitif morali bebeğe de geçiyor.

Bebeği ziyaret etmek isteyen misafirleri de rahatlıkla karşılayabileceğiniz takımlar oldukça şık tasarımlardır. Hamilelik kilolarını hemen veremeyeceğinizden dolayı sizi ne çok sıkan ne de daha kilolu gösteren kumaş türleri ile kendinizi çok iyi hissedersiniz. Her bedenden sipariş verebileceğiniz takımların yanında terlik, saç bandı gibi aksesuarları da dilerseniz takım olarak siteden satın alabilirsiniz.

Lohusa Dönemi Anne Rahatlığı

Özel kumaşları ile vücut sıcaklığınızı dengeler ve kışın üşütmez yazın terletmez. Dörtlü, üçlü, ikili ve tek parça setler ile seçeneğiniz oldukça fazladır. Gecelikler ile tamamlayabileceğiniz setler de vardır ve hepsi uygun fiyatlıdır.

Zevkinize göre dantelli, düz ya da desenli setler mevcuttur ve kumaş kalitesi ve üretimi fiyat fark etmeksizin aynıdır. Kişiye özel tasarlanan ve üretilen takımlar annelerin sağlığını ve moralini yükseltir. Kendinizi güzel hissedeceğiniz birbirinden şık takımlarla zor bir dönemi kolay bir şekilde atlatmanıza yardımcı olurlar. Lohusa dönemi hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için https://www.lohusacarsisi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.