Tesettür Lohusa Giyim Nasıl Olmalı?

Tesettür Lohusa Giyim Nasıl Olmalı?

Tesettür lohusa giyim nasıl olmalı konusunu merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için üretilen lohusa takımları özel kumaş ve tasarımlardan oluşur.

Her bedene ve tarza uygun modeller vardır. Tesettür giyim için özel olarak tasarlanmış modellerin özellikleri şunlardır:

  • Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde kalın kumaştan üretilirler.
  • Lohusa şal modelleri ile tamamlanabilirler.
  • Uzun kollu modellerdir.

Kumaşları daha kalın olsa bile rahatlık açısından diğer lohusa pijama modellerinden hiçbir farkları yoktur. Yalnızca dikişleri ve kesimi giyen kadının mahremiyetini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Sabahlıklı ya da gecelikli modeller ile takım seti olarak satın alınabilirler. Misafirlerinizi rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Tesettür Lohusa Sabahlık

Tesettür giyime özel üretilen lohusa takımları her zevke hitap ederler. Şık modellerin yanı sıra spor giyimi tercih eden kadınlar için de rahat modeller vardır. Mevsime göre kumaş seçenekleri mevcuttur. Tesettür lohusa giyim nasıl olmalı sorunuz için dikkat etmeniz gereken husus vücudunuzu sıkmayacak biçimde olmasıdır.

Özellikle karın bölgesini sıkmayacak şekilde içerisinde rahat hareket edebileceğiniz modelleri tercih etmelisiniz. Doğum sonrası fazla kiloları hemen veremeyeceğiniz için normal bedeninizden bir ya da iki beden büyük takım alabilirsiniz.

Yumuşacık pamuk kumaşlar kış ayları için vücut ısınızı koruyacak şekilde üretilmiştir. Yaz ayları için de penye kumaşlar aradığınız ferahlığı size fazlasıyla yaşatırlar.

Tesettür Lohusa Şalı

Tesettür giyime özel üretilen lohusa takımları aksesuar olarak lohusa şalı kullanımı kadınlar arasında oldukça yaygındır. Birbirinden şık ve güzel modeller ve renkler ile kendinizi hiç olmadığınız kadar güzel hissedersiniz.

Dantelli, düz renk, desenli modeller ile pek çok farklı seçeneğiniz vardır. İlk kez sipariş edecekseniz indirimlerden yararlanabilirsiniz. Sipariş verdikten sonra en kısa sürede ürün adresinize teslim olur.

Lohusa takımlarının en avantajlı yanı özel emzirme yakalığı olmasıdır. Açılır kapanır tasarımı sayesinde bebeğinizi emzirmek için kıyafetinizi çıkarmanız ya da sıyırmanız gerekmez. Her ortamda rahatça emzirebilirsiniz.