Lohusa Üçlü Pijama Takımları

Lohusa Üçlü Pijama Takımları

Lohusa üçlü pijama takımları doğum sonrası kadınların rahat etmesi için tasarlanmış özel üretim modellerdir. Sabahlıklı pijama takımı ya da gecelikli pijama takımı olarak iki farklı seçeneği vardır.

Doğal kumaşlardan üretilen lohusa takımlarının her zevke hitap eden modelleri şöyledir:

  • Kadife lohusa takımları
  • Polar kumaş lohusa takımları
  • Kürklü model lohusa takımları
  • Triko model lohusa takımları

Her renkten seçeneğe sahip olan modeller hijyenik koşullara uyularak üretilmiştir. İçerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmaz. Sizin ya da bebeğinizin cildini tahriş etmez ve dış etkenlere karşı koruma sağlar.

Özel emzirme yakalıkları ile kıyafetinizi çıkarmadan bebeğinizi ihtiyacı olduğu her zaman rahatça emzirebilirsiniz.

Lohusa Pijama Fiyatları

Lohusa pijamaları seçtiğiniz modele ve setlere göre farklılık gösterebilir. 3’lü setlerden satın aldığınızda ödemenizi online olarak kredi kartıyla yapabilirsiniz. Pijama takımlarınızı saç bandı, lohusa terliği, lohusa tacı gibi farklı aksesuarlar ile de tamamlayabilirsiniz. Lohusa üçlü pijama takımları mevsime göre kısa kollu ya da uzun kollu tercih edilebilirler.

Dantelli, önden düğmeli, şerit çizgili modelleri kendinize ait bir tarz yaratır ve günün her saati bakımlı olmanızı sağlar. Aynaya baktığınızda yorgun bir kadın değil tarzını hiçbir zaman kaybetmemiş güzel ve bakımlı bir kadın görürsünüz.

Vücut ısınızı dengeleyecek biçimde üretildikleri için kış aylarında sizi hastalıklardan korurlar. Bebeğiniz ve sizin için güvenle kullanabileceğiniz modellerdir.

Lohusa Pijama Gecelik Takımı

Lohusa gecelikler mevsime göre uzun kollu ya da kısa kollu tercih edilebilir. Geceleri fırsat bulduğunuzda derin bir uyku uyumanıza yardımcı olurlar. Uykudan sonra dinlenmiş ve yeni güne hazır bir şekilde uyanırsınız.

Şık ve modern tasarımlarıyla gün içerisinde evde de giyebileceğiniz modellerdir. Saten kumaş gecelikler üzerinizden kayar gibi kumaşları ile şıklığınıza şıklık katar. Kırmızı, siyah, gri, bordo gibi farklı renk çeşitleri vardır.

Her bütçeye uygun farklı modelleri ile indirimlerden faydalanarak sipariş verebilirsiniz. Takımlar dayanıklı kumaşları ile uzun süre kullanabileceğiniz şekilde üretilmişlerdir.