Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı En Ucuz

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı En Ucuz

Lohusa gecelik sabahlık takımı en ucuz modelleri Lohusa Çarşısı web sitesinde bulabilir ve online olarak sipariş edebilirsiniz. Doğum sonrası rahat kıyafetlere ihtiyacı olan kadınlar yalnızca lohusa takımlarını kullanarak tüm süreci en sağlıklı ve konforlu şekilde geçirebilirler.

Hamilelik döneminde kadınların merak ettikleri konulardan biri de hastaneye giderken pijama takımı mı gecelik takımı mı tercih etmeleri gerektiğidir. Doğumu sezaryen yapacaksanız karın bölgesine hiçbir şekilde baskı uygulamayan birbirinden şık ve rahat gecelik modellerini tercih edebilirsiniz.

Her mevsime özel doğal kumaşlardan üretilen gecelikler isteğe göre sabahlık takımıyla da satın alınabilir. Gündüz vakti rahatlıkla sabahlığınızı giyerek bebeğinizle dilediğiniz gibi ilgilenebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı Tesettür

Lohusa gecelikleri tesettür giyimi tercih eden kadınlar için de özel tasarımları ile seçenekler sunar. Vücut hatlarını belli etmeyen kumaşları ile her ortamda rahatça giyebileceğiniz modellerdir. Yaz ve kış ayları için tercih edebileceğiniz farklı kumaş modelleri şöyledir:

  • Pamuklu lohusa takımları
  • Penye lohusa takımları
  • Saten lohusa takımları
  • Peluş lohusa takımları
  • Kadife lohusa takımları

Kış ayları için pamuk ve kadife kumaşları, yaz ayları için de penye ve saten kumaşları tercih edebilirsiniz. Lohusa gecelik sabahlık takımı en ucuz fırsatlar ile yıl içerisinde çeşitli indirim kampanyalarına girer. Doğum için hazırlık yaparken hastanede kaldığınız gün misafirlerinizi karşılamak için de giyebileceğiniz modelleri sipariş verebilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı Büyük Beden

Her bedene uygun modellere sahip lohusa geceliklerini satın alırken beden tablosuna bakarak karar verebilirsiniz. Hamilelik süresince alınan kilolar doğum sonrası hemen verilemeyeceği için lohusa gecelik sabahlık takımınızı alırken normal bedeninizden 1 ya da 2 beden büyük almanız daha faydalı olur.

Birbirinden şık ve her renkten büyük beden modeller ile lohusalık döneminde ihtiyacınız olan konfora kavuşursunuz. 3XL bedene kadar seçenekleriniz vardır. Vücut ısı dengenizi sağlayacak şekilde üretildikleri için terletmez ya da üşümenize sebep olmazlar.