4’lü Lohusa Pijama Takımı

4’lü Lohusa Pijama Takımı

4’lü lohusa pijama takımı doğum sonrası lohusa dönemde ihtiyacınız olan her kıyafeti size sağlayan bir settir. 4’lü lohusa takımı içerisinde şunları vardır:

  • Alt ve üst lohusa pijama takımı
  • Lohusa geceliği
  • Lohusa gecelik ve sabahlık takımı

Her zevke hitap eden lohusa pijamaları farklı renk seçeneklerine sahiptir. Bebeğinizin cinsiyetine uygun mavi veya pembe modelleri seçebilirsiniz. Dilerseniz kırmızı, beyaz, bordo, gri gibi farklı renk seçenekleri de vardır.

Lohusa takımları doğum sonrası size ihtiyacınız olan rahatlık ve konforu sağlar. Bebeğinizle en iyi şekilde ilgilenmenize yardımcı olurlar. Özel emzirme yakalıkları sayesinde kıyafetlerinizi çıkarmadan bebeğinizi dilediğiniz zaman rahat bir şekilde emzirmenizi sağlarlar.

4’lü Lohusa Seti

Lohusalık dönemi kadınlar için oldukça zorlu ve stresli bir dönem olabilir. Özellikle ilk 6 hafta bebek sürekli ilgi istediği için kadınların kendileriyle ilgilenmek için zamanları olmaz.

Aynaya bakınca kendini yorgun ve bakımsız görmek moral bozabilir ve bu durum lohusa sürecini daha zor atlatmalarına neden olabilir. 4’lü lohusa pijama takımı sayesinde kendinizi her zaman bakımlı ve güzel hissedersiniz.

Yüzde yüz doğal kumaşlardan üretilen lohusa pijamaları hijyenik koşullara uygun üretilmiştir. Sizin ve bebeğinizin sağlığını en iyi şekilde korurlar. İçlerinde hiçbir kimyasal madde yoktur ve cildinizi asla tahriş etmezler. Kış veya yaz ayları için mevsime özel modelleri vardır ve her mevsim sizi rahat ettirirler.

Hamile Lohusa Pijama 4’lü Set

Lohusa pijamaları doğum sonrası ihtiyacınız olan konforu size fazlasıyla sunarlar. Lohusa gecelik modelleri sayesinde geceleri rahat uyku uyursunuz ve vücut ısı dengenizi koruması sayesinde sizi hastalıklardan korur.

Lohusa setinin içerisinde bulunan lohusa sabahlık ile de sabahları sizi rahat ettirir ve mevsim koşullarından korur. Dilerseniz farklı lohusa aksesuarları ile de lohusa takımlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Birbirinden güzel lohusa terlik modelleri ile ayaklarınız rahat eder ve ağrıları yok eder. Lohusa tacı misafirlerinizi karşılarken sizi rahat ettirir ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.