Lohusa Emzirme Pijama Takımı

Lohusa Emzirme Pijama Takımı

Lohusa emzirme pijama takımı doğum sonrası için kadınlara özel üretilen konforlu takımlardır. Emzirme yakalığı sayesinde gün içerisinde kıyafetlerini çıkarmak veya değiştirmek zorunda kalmadan bebeklerini kolay bir şekilde emzirmelerini sağlar.

Doğum sonrası kadınlar için hem çok güzel hem de stresli ve yoğun bir dönemdir ve en çok ihtiyaçları olan şeyler rahat edebilecekleri kıyafetlerdir. Lohusa pijamaları verdikleri sonsuz rahatlık hissine artı olarak bir de kadınlar için özellikle hazırlanmış avantajlara sahiplerdir:

  • Doğal kumaşlardan üretilen lohusa pijamaları vücut ısı dengenizi sağlarlar.
  • Her mevsime uygun modellerdir ve üşümenizi ya da terlemenizi engellerler.
  • Karın bölgesi başta olmak üzere vücudunuzu asla rahatsız etmezler ve hareket alanınızı kısıtlamazlar.

Lohusa Pijama Takımı Tesettür

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için en ideal lohusa kıyafetlerinden olan lohusa emzirme pijama takımı uygun fiyat seçenekleri ve birçok farklı modele sahiptir. Özel doğal kumaşlardan üretilirler.

Tesettür lohusa pijamaları vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde daha kalın kumaşlardan üretilir fakat hava geçiren kumaşları sayesinde sizi mevsim şartlarından korurlar ve asla terlemenize sebep olmazlar.

Pamuklu, penye, kadife ve saten lohusa pijamaları her tarza hitap eden farklı desenlere sahiptirler. Önden düğmeli modeller, çiçek desenli modeller, düz renk modeller ile dilediğiniz takımı online olarak sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz en kısa sürede adresinize teslim edilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lohusa Pijama Takımı Yazlık

Yazlık lohusa pijamaları vücut ısınızı dengede tutarak terlemenize engel olur. Sıcak havalar çok bunaltıcı olduğundan eğer kıyafetleriniz sizi çok terletirse bebeğinizle istediğiniz gibi ilgilenemeyecek kadar yorulabilirsiniz.

Fazla terleme sonucu daha sonra vücut bağışıklığınız düşük olması sebebiyle sizi hasta edebilir. Lohusa pijamaları mevsim şartlarından sizi koruduğu için sağlığınızı da korur. Lohusa döneminde bebekler anne sütü içtiği için anne hasta olursa bebek de hastalanabilir.

Lohusa dönemi bebeğinizin cildi oldukça hassas olur ve doğal kumaşlar sayesinde emzirirken bebeğinizin cildi asla tahriş olmaz.