Lohusa Gecelik Kısa Kollu

Lohusa Gecelik Kısa Kollu

Lohusa gecelik kısa kollu modeller yumuşacık doğal kumaşları ve her zevke hitap eden tarzlarıyla kadınların lohusalık döneminde ihtiyaçları olan rahatlığı sağlar. Spor tarza sahip olan kadınlar ya da şık tarza sahip olan kadınlar için özel tasarlanan kumaşlar şöyledir:

  • Pamuklu lohusa gecelikler
  • Penye lohusa gecelikler
  • Saten lohusa gecelikler
  • Kadife lohusa gecelikler

Vücut ısınızı dengeleyecek şekilde üretildikleri için her mevsimde güvenle giyilebilirler. Kısa kollu modeller yazın vücudunuzu ferah tutar ve hareket alanınızı asla kısıtlamazlar.

Özel emzirme yakalığı sayesinde geceliğinizi çıkarmaya gerek olmadan bebeğinizi dilediğiniz zaman emzirebilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile web sitesinden online olarak sipariş verilen ürünler adrese teslim edilir.

Lohusa Gecelik Takımı

Lohusa dönemi kadınlar için hem çok güzel hem de stresli ve yoğun geçen bir dönem olduğu için giydikleri kıyafetlere ayrı bir dikkat etmeleri gerekir. Lohusa gecelik kısa kollu tasarımlarıyla geceleri ihtiyacınız olan derin uykuya yardımcı olur.

Özellikle ilk 6 hafta bebeğin uykusu düzensiz olduğu için kadınlar uyumak için çok fazla fırsat bulamaz. Bu sebeple uyudukları zamanlarda dinlenmeleri gerekir. Rahatlık ve ferahlık sunan lohusa gecelik uyandığınızda kendinizi dinlenmiş ve dinç hissetmenizi sağlar.

Birbirinden şık takımlar ile gündüz vakti de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dayanıklı kumaşlardan üretildikleri için yıpranma durumları olmaz ve uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Tamamen hijyenik koşullara uygun üretilmişlerdir.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Lohusa takımlarını set halinde aldığınızda tek fiyata tüm ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz. Her bütçeye uygun modelleri doğum sonrası hastanede kaldığınız gün ve gece de kullanabilirsiniz.

Her bedene uygun seçenekleri olan modeller karın bölgesi başta olmak üzere vücudunuza asla baskı yapmazlar. Bebeğinizi emzirdiğinizde cildinin hassaslığı dikkate alınarak üretildiğinden tahriş gibi durumlara neden olmazlar.

Oldukça yorucu ve stresli geçen bir lohusalık dönemi için en uygun kıyafetler lohusa gecelikleridir. Aynaya baktığınızda bakımlı bir kadın görmek zor bir süreçte kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.

Lohusa gecelik ile ilgili ürünlerimizi görüntülemek için -> https://www.lohusacarsisi.com/Kategori/lohusa-gecelik