Mavi Lohusa Pijama Takımı

Mavi Lohusa Pijama Takımı

Ülkemizde ve hatta pek çok ülkede adettendir. Eğer erkek bebek dünyaya getirecekseniz tüm hazırlıkları mavi ağırlıklı yaparsınız. Mavi lohusa pijama takımı da bu hazırlıkların arasında yer almış durumdadır. Eğer sizde bir erkek bebek bekliyorsanız bu detayı atlamamanızda fayda görüyoruz.

Tüm hazırlıkların yavaş yavaş sonuna geldiği doğum öncesi son eksikliklerin giderildiği bir süreçte doğum sonrası için bir pijama takımı ihtiyacınız varsa mavi lohusa pijama takımı seçenekleri erkek anne adaylarının tercihleri arasında olacaktır.

Lohusa Takımı Seçimi

Tüm hazırlıklar ailenin yeni prensi için tam gaz devam ederken anne adayının ihtiyaç duyacağı tüm ürünlerde mutlaka hastane çantasına eklenmelidir. Bu mutlu günde hiçbir pürüz çıkmadan sağlıklı bir doğum mutluluğu yaşamak için hiçbir şey eksik kalmamalı.

Doğum zorlu bir süreçtir. Bu süreçte anne adaylarının en büyük destekçisi olan babalar doğacak bebekleri için hiçbir masraftan kaçınmazlar. Bebeğin tüm hazırlıkları ve annenin doğum sonrası kullanacağı tüm ihtiyaçları için babalar eksiksiz bir doğum çantası için ne gerekiyorsa alırlar. Lohusa pijaması emzirme kolaylığı sağlayan bir ürün olarak yeni annelere büyük destek olacaktır. Çok çeşitli renk ve model seçeneği olan bu tarz ürünlerde genel tercih pembe veya mavi lohusa pijama takımı üzerinde yoğunlaşmaktadır. Lohusa takımı seçerken mutlaka bebek için en uygun olan hammaddeden üretilmiş ürünler tercih edilmelidir.

Rahat Emzirme Sağlayan Lohusa Takımları

Doğum sonrası bebeği beslemek en büyük handikaplar arasında yer alır. Bebeğin emzirilmesi anne adayı için ilk deneyimse büyük bir özveri gerektireceği için annenin bu aşamada kendini rahat hissedeceği kıyafetler giymesi büyük önem taşır. Lohusa pijama takımları sayesinde anneler rahat emzirmenin tadına varıyorlar.

Doğum sonrası başarılı bir emzirme için;

  • Sağlık personelinin sizlere vermiş olduğu tavsiyelere uyun.
  • Bebeği sık sık emzirin
  • Bebeği doğru bir şekilde kavrayın
  • Bebeğin memeyi kavraması için ona yardımcı olun ve mutlaka ailenizden ve eşinizden destek alın.

Lohusalık zor bir süreç olarak adlandırılsa da aslında bebekle annenin bütünleştiği muazzam bir süreçtir. Ruhunuzu dinlendirecek mavi renk özellikle erkek bebek dünyaya getiren anneler için tercih sebebi olabilir.  Mavi lohusa pijama takımı ile prensinize kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamanız dileğiyle.