Modern Lohusa Gecelik

Modern Lohusa Gecelik

Lohusa uzun gecelik sabahlık hamilelik ardından en konforlu şekilde kullanılabilen giyim ürünlerinden bir tanesidir. Farklı renk kategorileri ve kumaş çeşitleri ile farklı stillere sahip kadınlara hitap eden, lohusa uzun gecelik sabahlık modellerini avantajlı fiyat seçenekleri ile Lohusa Çarşısı’nda bulabilirsiniz.

Hamilelik sonrasında, dar ve sağlık açısından önerilmeyen kıyafetleri kullanmak yerine, hareket kabiliyetini kısıtlamayan ve esnek yapısı ile daha rahat bir uyku çekmeye yardımcı olan lohusa uzun gecelik sabahlık modellerinin kullanılması önerilir. Bu gecelik modellerini, klasik geceliklerden modellerinden ayıran detay, daha salaş ve bol bir kesim ile tasarlanmalarıdır. Bu salaş ve bol kesim tasarım, tüm hamilelik kıyafetlerinden beklenen bir özelliktir.

Modern Lohusa Gecelik

Modern lohusa gecelik modelleri, yeni sezonun trend renk detaylarıyla Lohusa Çarşısı’nda yer verilen tasarımlardır. Lohusa uzun gecelik sabahlık modellerinin modern tasarım detaylarında saten, A sınıfı pamuk, peluş vb. kumaş çeşitleri kullanılmıştır.

Modern modeller tül, dantel, nakış işleme detayları ile hareketlendirilerek çarpıcı bir görünüm ortaya çıkarılır. Bu lohusa uzun gecelik sabahlık çeşitlerinde konforun ön plana alınması için rahatlıkla bağlanabilir kuşak ayrıntısı kullanılmıştır.

Hoş pijama takımları, farklı ev terliği modelleri ile rahatlıkla kombinlenebilen bu sabahlık modellerinin birden farklı seçeneğine, Lohusa Çarşısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı En Ucuz

Lohusa uzun gecelik sabahlık en ucuz ve kaliteli seçenekleri ile Lohusa Çarşısı’nda yer almaktadır. Sabahlık ve geceliklerin avantajlı fiyata sahip olması, tasarımlarına dair detaylarına bağlıdır.

Lohusa uzun gecelik sabahlık modellerinde, en ucuz fiyatların oluşmasını etkileyen faktörler ise şu şekilde sıralanır;

  • Sabahlık ve gecelik için kullanılan kumaş çeşidi,
  • Lohusa uzun gecelik sabahlık için kullanılan kumaşın kalitesi,
  • Sabahlık ve gecelik modellerinde nakış ve dantel detaylarının kullanılması,
  • Sezonun trend renklerine yer verilmesi,
  • Gömlek yaka, düğmeli, kapişonlu model veya diz üstü, yere kadar uzun model kesim seçenekleri,

Bu detayların tümü fiyatların farklı tutarlarda şekillenmesini etkileyen faktörlerdir.