Önden Düğmeli Lohusa Pijama Takımı

Önden Düğmeli Lohusa Pijama Takımı

Anne adaylarının hamilelikten sonra yaşayacakları en özel dönemlerden biri de lohusalıktır. Yaklaşık olarak kırk gün kadar sürecek olan lohusalık döneminde annelerin bu süreci oldukça rahat geçirmesi bol bol dinlenmesi gerekmektedir. Hem yeni doğum yapmış olmaları hem de bebekleri ile alışma süreci yaşayacakları için annelerin kıyafetleri içerisinde kendilerini çok rahat hissetmesi gerekmektedir. Bu nedenle doğum çantanızı hazırlarken ve evde kullanacağınız eşyaları belirlerken mutlaka içerisine önden düğmeli lohusa pijama takımı eklemeyi unutmayınız.

Anneler için hazırlanmış olan düğmeli lohusa pijama bebeğinizin bakımı için size büyük kolaylık sunacaktır. Düğmeli olması nedeni ile kolaylıkla bebeğinizi emzirebileceksiniz. Lohusa pijama setleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda çok parçalı seçeneklerde sunmaktadır. Ancak hem hastanede hem de evinizde en çok işinize düğmeli olan iki parçalı setler yarayacaktır.

Lohusa Pijama Takımı Seçerken

Lohusalık sürecinde kullanacağınız pijamalarınızın seçimlerini özenle yapmalısınız. Evde ve hastanede kullanmak için en az iki adet önden düğmeli lohusa pijama takımı edinmelisiniz. Böylelikle pijamanızın başına bir kaza geldiğinde hemen yedeği ile değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca tercih edeceğiniz pijamalarda nefes alan kumaşları tercih etmeniz oldukça önemlidir. Çünkü lohusalık sürecinizde zaman zaman bunalmalar ve terlemeler söz konusu olabilmektedir. Bu nedenle pamuklu ve hafif esnek kumaştan yapılmış olan lohusa takımı oldukça işinize yarayacaktır. Pamuklu pijamalarınız yıkandığı zaman kısa sürede kuruyarak yeniden kullanımınıza hazır olacaktır.

Pijamalarınızı seçerken çok parçalı olan setleri de tercih edebilirsiniz. Bu sayede gece emzirmeleriniz için yataktan kalktığınız zaman üzerine almanız için sabahlık olan takımlar yine çok kullanışlı modellerdendir.

Lohusa Pijama Modelleri

Lohusalık sürecinde kullanacağınız önden düğmeli lohusa pijama takımı ile tarzınızdan taviz vermeden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Farklı renk, desen ve beden seçenekleri ile çok sayıda takımı kolaylıkla bulabilirisiniz. Lohusa takımı iki parçalı olduğu için dilerseniz farklı iki seti tek bir set gibi de kullanabilirsiniz. Anneler genellikle pembe, mavi, ekru gibi renkleri daha çok tercih etseler de pijamalarda oldukça geniş renk skalası bulunmaktadır. Ayrıca dantelli, gipürlü biraz daha süslü modellerde bulunmaktadır. Eğer isterseniz pijamanızı yarım düğmeli veya tam boy düğmeli olarak da tercih edebilirsiniz.