Orkideli Lohusa Seti

Orkideli Lohusa Seti

Hamile annelerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan orkideli lohusa seti, hastane ortamında son derece ideal olmaktadır. Anneleri soğuktan ve sıcaktan korur. Bunun yanında tarz ve şıklığın yansıtılmasına izin verir. Emzirme sırasında rahat bir şekilde hareket edilmesini sağlar. Bunun için özel emzirme bölmesi vardır. Hem annenin hem de bebeğin rahatı için orkideli lohusa seti son derece uygundur. Pijamalı ve gecelikli modeli bulunmaktadır.

Orkideli Lohusa Seti Özellikleri

Lohusa setleri hem gecelik hem de pijama takımı olarak ikiye ayrılır. İçerisinde birden fazla parçası olan setler özellikle hastane ortamında rahat bir şekilde hareket edilmesini sağlar. Orkideli lohusa seti annelerin en çok tercih ettiği modeller arasında yerini almaktadır. Hastane ortamında enfeksiyon kapmamak yada sıcağa ve soğuğa yakalanmamak için lohusa setlerinin içinde özel parçalar bulunmaktadır. Pamuklu yapısı sayesinde orkideli lohusa seti annelerin sorun yaşamasına izin vermez.

Rahatlık ve Sağlık İçin Lohusa Seti

Lohusa kıyafetlerinde önemli olan detay emzirme bölümleridir. Annelerin rahat etmesi ve bebeklerin rahat bir şekilde emmesi için ürünler tercih edilmesi gerekmektedir. Orkideli lohusa seti hem bebek hem de anne için ideal bir ürün olmaktadır. Rahat hareket etmenin yanında şıklığında yansıtılmasına izin verir. Aynı zamanda pansuman gibi durumlar için kolay bir kullanıma sahiptir. Bunun için hastane ortamında özellikle orkideli lohusa seti gecelik modeli tercih edilmektedir.

Lohusa Setlerinin Avantajları

Annelerin hastanede rahat bir şekilde hareket etmesine izin veren orkideli lohusa seti, aynı zamanda rahat bir uykuyu da sağlar. Pamuklu yapıdaki orkideli lohusa seti birçok avantajı da beraberinde getirir. İçerisinde bulunan parçalar sağlığın korunması için de yardımcıdır. Avantajları ise aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Rahat uyku ve beden sağlığı,
  • Emzirmede kolaylık sağlaması,
  • Pansuman sırasında esneklik sağlaması,
  • İçerisinde yer alan parçaların kapsamlı olması,
  • Üşümeye karşı sabahlığın olması,

Orkide lohusa seti ürünleri farklı tasarım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Rahat bir kullanım özelliğine sahip olan bu tarz ürünler aynı zamanda şık bir tasarım özelliğine de sahiptir!