Pijama Takımları Lohusa

Pijama Takımları Lohusa

Kadınların en özel dönemlerinden biri hamilelik dönemidir. Hamilelik sonrası dönem ise yeni yaşamın ilk anlarıdır ve son derece özen gösterilmesi gereken bir dönemdir. Hamilelik sonrası dönemde hem anne hem de vücut oldukça yorgundur. Bu yüzden bedenin rahat etmesi çok önemlidir. Bedeni sıkan kıyafetler bu dönemde uygun değildir. Hamilelik sonrası dönemde en rahat olan kıyafetler pijama takımları lohusa için olanlardır.

Lohusalar için özel tasarlanan pijama takımları hem uykuda hem de günlük rutinde rahat edilmesini sağlar. Birçok çeşit ve modele sahip olan lohusalar için pijama cıvıl cıvıl tasarımları ile annenin moralini yerine getirirken aynı zamanda da nefes alan kumaşlar ile annenin cildinin rahat etmesini sağlamaktadır.

Lohusa Pijama Takımı Modelleri

Lohusa kıyafetleri normal dönemde tercih edilen kıyafetlere göre daha dikkatli bir şekilde seçilmesi gereken kıyafetlerdir. Bedeni sıkan kıyafetler annede stres yapabilir. Annenin kendini rahat hissetmesi için birçok çeşit lohusa pijama takımları bulunmaktadır. Bu takımların tasarımından üretimine kadar her aşamasında yeni annelerin rahatlığı ve sağlığı ön planda tutulmaktadır. Ayarlanabilir bedenleri ile de her anneye uygun tasarlanmışlardır.

Hamilelik dönemi, lohusa dönemi ve emzirme dönemi için pijama takımları lohusa için olanlar tercih edilebilir. Nefes alan ve terletmeyen kumaşları sayesinde anne içerisinde çok rahat edebilir. Modellerin renkleri ile de anneyi muylu edecek ve aynaya baktığında kendini iyi hissetmesini sağlayacaktır. Esnek olanlar ve çıtçıtlı modeller ekstra rahatlık sağlayacaktır.

Lohusa Pijama Takımı Nasıl Seçilmelidir?

Annenin hem psikolojik hem de bedenen rahat hissetmesi bebeğe de yansıyacaktır. Bu rahatlıkta ise kıyafetin önemi oldukça büyüktür. Lohusa takımları bu anlamda büyük kolaylık sağlamaktadır. Giyim açısından kolay olması ise ayrıca bir avantaj sağlamaktadır.

Ayarlanabilir özelliğe sahip olan pijama takımı lohusa modelleri her beden ölçüsüne uymaktadır. Bel kısmı göbeğin üstünde kalan modeller yeni doğum yapmış anne için ideal olanıdır. Lohusa pijama takımı seçilirken kumaşı da büyük önem arz etmektedir. %100 pamuklu kumaş modeller anne sağlığı için özellikle tercih edilmelidir. Pijamaların üst kısmı çıtçıtlı veya düğmeli seçilmelidir. Bu modeller lohusa dönemi ve emzirme dönemi için büyük kolaylık sağlamaktadır.