Sabahlıklı Pijama Takımı Büyük Beden

Sabahlıklı Pijama Takımı Büyük Beden

Sabahlıklı pijama takımı büyük beden modelleri her tarza uygun tasarımlarıyla oldukça fazla tercih edilen kıyafetlerdir. Hamilelik boyunca aldığınız kiloları lohusalık döneminde hemen veremeyebilirsiniz.

Bu sebeple o anki kilonuza uygun beden siparişi vermeniz gerekir. Lohusa döneminde önemli olan kıyafetinizin hareket alanınızı sınırlamaması ve sizi sıkmamasıdır. Sabahlıklı pijama takımı büyük beden modeller bu rahatlığı size fazlasıyla verir.

Özellikle sezaryen doğum yaptıysanız karın bölgeniz bir süre boyunca hassas olabilir. Sabahlıklı pijama takımı büyük beden karnınız başta olmak üzere vücudunuza hiçbir baskı uygulamaz.

Kilo verdikçe ve normal kilonuza geri döndüğünüzde dilerseniz tekrar sipariş verebilirsiniz. En küçük bedenden en büyük bedene her çeşit modeller mevcuttur.

Lohusa Pijama Takımı Al

Lohusa dönemi için özel üretilmiş sabahlıklı pijama takımı büyük beden modelleri satın almak için Lohusa Çarşısı sitesine giriş yapmanız yeterlidir. Sitedeki modelleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Uzun kollu ve kısa kollu modeller
  • Önden düğmeli modeller
  • V yaka modeller
  • Dantelli, desenli modeller

En son trendlere uygun tasarlanan sabahlıklı pijama takımı büyük beden çeşitleri her bütçeye uygundur. Tarzınıza göre istediğiniz takımı sipariş verebilirsiniz. Türkiye'nin her yerine adrese teslim olur.

Sabahlıklı pijama takımı büyük beden bir kez aldığınızda lohusa dönemi boyunca giyebileceğiniz şekilde dayanıklıdır. Isı yalıtımı yaptığından vücudunuzu her daim sıcak tutar, yazın da terletmez.

Lohusa Pijama Takımı Bayan

Kadınlar için hem en özel hem de en stresli dönemlerden biri olan lohusa döneminde giydiğiniz kıyafetler de oldukça önemlidir. Hijyen kurallarına uygun üretilen sabahlıklı pijama takımı büyük beden modeller hem sizin hem bebeğinizin sağlığını korur.

Yumuşacık dokusuyla sizin ve bebeğinizin cildini korurken asla tahriş yapmaz. Sabahlıklı pijama takımı büyük beden modeller modern desenleriyle güzelliğinize güzellik katar.

İster spor ister şık takımlar oldukça kullanışlıdır ve içerisinde çok rahat hareket edebilirsiniz. Mental olarak da size olumlu etki edeceğinden stresli bir dönemde rahatlamanızı sağlar.