Sabahlıklı Pijama Takımı Kışlık

Sabahlıklı Pijama Takımı Kışlık

Sabahlıklı pijama takımı kışlık modeller vücut ısınızı koruyacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Hem gündüz hem de gece vakti üşümenizi engelleyerek sizi hastalıklardan korur.

Fakat bunu yaparken hareket alanınızı asla kısıtlamaz ve vücudunuzu sıkmaz. Her bedene uygun modeller ile büyük beden seçenekleri de mevcuttur. Sabahlıklı pijama takımı kışlık modelleri kumaş seçenekleri şunlardır:

  • Pamuklu pijama takımları
  • Kadife pijama takımları
  • Peluş pijama takımları
  • Saten pijama takımları

Yumuşacık dokusuyla bebeğinizin cildini asla tahriş etmezler. Sabahlıklı pijama takımı kışlık kumaşları ham maddesi organik olarak üretilir ve kimyasal madde içermezler.

Her bütçeye uygun fiyat aralığına sahip olan takımlar online olarak sipariş verilir ve adresinize teslim olur.

Çizgili Lohusa Pijama Takımı

Farklı modellere sahip olan sabahlıklı pijama takımı kışlık modeller içerisinde desenli olanlar da oldukça revaçtadır. Çizgili modeller zayıf gösterdiği için de tercih edilebilir.

Doğum sonrasında hamilelik boyunca almış olduğunuz kiloları hemen veremeyebilirsiniz. Bu durum oldukça normaldir ve zamanla eski halinize döndüğünüzde bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız. Sabahlıklı pijama takımı kışlık takımlar zor günlerinizde ihtiyacınız olan konforu size sunar.

Özel emzirme yakalıkları sayesinde bebeğinizi emzirirken kıyafetinizi çıkarmak zorunda kalmazsınız. Böylece üşütme riskiniz azalır. Sabahlıklı pijama takımı kışlık modelleri her zevke hitap eder.

Sabahlık sayesinde gündüz misafirleri de rahatça karşılayabilirsiniz. Yumuşak dokusu ile uykularınızda da size yardımcı olur.

Çiçekli Lohusa Pijama Takımı

Pijama takımları içerisinde en çok tercih edilen modellerden biri de çiçek desenlilerdir. Sabahlıklı pijama takımı kışlık modeller çiçek desenine de sahiptir. Her mevsime uygun olan bu desen hem pozitif enerji verir hem de kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlar.

Birçok renk seçeneğine sahip olan modeller ısıya ve darbelere dayanıklı olduğundan uzun süre kullanılır ve bu yüzden bütçe dostudur. Sabahlıklı pijama takımı kışlık modelleri dilerseniz lohusa terliğinizle tamamlayabilirsiniz.

Yumuşacık ve koruyucu terlikler ayaklarınızın üşümesine engel olur. Böylece ihtiyacınız olan her parçaya sahip olmuş olursunuz.