Saten Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Saten Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Saten lohusa gecelik sabahlık takımı şık modelleri ile kadınların en çok tercih ettikleri lohusa setleri arasındadır. Kaliteli kumaşı ve özel üretilmiş tasarımları kadınlara birçok avantaj sağlar. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Özel üretilmiş vücut ısısını dengeleyen kumaşı ile sizi hastalıklardan korur.
  • Emzirme yakalığı ile bebeğinizi ihtiyacı olan her an kolayca emzirebilirsiniz.
  • Yumuşacık ve kayar gibi kumaşı ile geceleri derin bir uyku uyursunuz.
  • Şık tasarımlarıyla misafirlerinizi karşılayabilirsiniz.
  • Saten lohusa gecelik sabahlık takımı doğum sonrası hastanede kaldığınız zaman için de uygundur.

Birbirinden güzel renkleri ile saten lohusa gecelik sabahlık takımı size kendinizi bakımlı ve güzel hissettirir. Gün içerisinde çok rahat hareket etmenizi sağlar.

Saten Lohusa Gecelik

Doğum sonrası özellikle geceleri kadınlar için yorucu bir zaman dilimidir. Bebeğin kısacık uyuma zamanlarında anne de uyumalıdır ki güç toplayabilsin. Saten lohusa gecelik sabahlık takımı gecelik ile kadınların rahat bir uyku uyumasını sağlar.

Kadınlar fırsat bulabildikleri o kısa zamanda iyi uyumazsa onlar için gün daha yorucu geçebilir. Deliksiz bir uyku uyumanızı sağlayacak saten lohusa gecelik sabahlık takımı güne daha dinç başlamanızı sağlar.

Bebeğinizle en iyi şekilde ilgilenebilmek için moralinizi de yüksek tutmanız gerekir ve lohusa gecelik takımı sizi kendinizi bakımlı ve güzel hissettirerek moralinizi yüksek tutmanızı sağlar.

Saten Lohusa Sabahlık

Doğum sonrası kadınlar yalnızca bebekleriyle ile ilgilenmek isteyeceklerinden kıyafet seçimi gibi angarya konularla uğraşmak istemezler. Saten lohusa gecelik sabahlık takımı içerisinde ihtiyacınız olan her ürünü barındırır.

Alt ve üst pijama, gecelik, sabahlık ve isteğe göre lohusa terliği ya da saç bandıyla takımınızı tamamlayabilirsiniz. Birbirine uyumlu takımlarla hiç hissetmediğiniz kadar güzel hissedersiniz.

Sabahları pijamanızı çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz. Saten lohusa gecelik sabahlık takımı özel üretilmiş kumaşıyla hem bebeğinizin hem sizin cildinizi korur.

Hijyenik kurallara uygun üretilen takımlar kimyasal madde ya da boya içermezler. Yüzde yüz doğaldırlar.