Tesettür Lohusa Seti

Tesettür Lohusa Seti

Lohusa dönemi kadınlar için oldukça hassas ve dikkatli olunması gereken bir dönemdir. Döneme özel üretilen lohusa setleri son yıllarda oldukça tercih edilir olmuştur. Tesettür lohusa seti tesettür giyimi tercih eden kadınlar için üretilmiştir. Özel üretim vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde tasarlanmış kumaşlar ile istediğiniz mahremiyeti size sağlar.

Tesettür lohusa seti genellikle uzun kollu pijama takımlarından oluşur. İsteğe göre sabahlık, gecelik, lohusa terlik ve şal aksesuarları ile kullanılabilir. Hastanede kalacağınız gün misafirleri karşılamak için şık modelleri tercih edebilirsiniz. Tesettür lohusa seti evinizde ihtiyacınız olan konforu sağlayacak ve vücut ısı dengenizi koruyacağı için sizi ve bebeğinizi hastalıklardan uzak tutacaktır.

Tesettür Lohusa Takımı

Yumuşacık pamuklu kumaşlardan tasarlanan tesettür lohusa seti birbirinden güzel indirimlerle Lohusa Çarşısı sitesinde sizi bekliyor. Türkiye’nin neresinde olursanız olur siparişiniz hızlı bir biçimde kapınıza kadar gelir ve sorunsuz teslimat sağlanır. Her bütçeye uygun modeller ile zevkinize hitap eden takımları hemen sipariş verebilirsiniz. Tesettür lohusa seti özel şal aksesuarları ile şıklığınıza şıklık katar.

Mevlitlerde de kullanabileceğiniz bu setler dilerseniz tek renk dilerseniz de desenli modeller ile sipariş edilebilir. Saten, dantel detaylı tesettür lohusa seti ile birlikte kendinizi hiç olmadığınız kadar güzel hissedersiniz ve evdeyken asla üstünüzden çıkarmak istemezsiniz. Özel emzirme yakalıkları sayesinde bebeğinizi ne zaman ihtiyacı olursa kolayca emzirebilirsiniz.

Tesettür Lohusa Eşofman Takımı

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için özel olarak üretilmiş olan tesettür lohusa seti içerisinde sizi sıcacık tutacak olan eşofman takımlarını da bulundurur. Kış aylarına özel sıcak tutacak kumaşlar ve yaz ayları için serin tutacak kumaşlardan tasarlanırlar.

Tesettür lohusa seti kadınların zor dönemleri ihtiyacı olan konforu sağlar. Birçok zengin model içerisinden dilediğinizi seçebileceğiniz takımlar isteğe göre soft renklerde, mavi, pembe renklerde tercih edilebilir. Farklı tarzı olan kadınlar için desenli modeller de mevcuttur. Şallar ve sabahlıklar ile de takımlar tamamlanabilir.