Ucuz Lohusa Pijama

Ucuz Lohusa Pijama

Bebek dünyaya geleceği zaman anne babaları bir telaş alır. Bebeğin ihtiyaçlarının hazırlanması telaşesi çok zevkli ama bir yönden de oldukça masraflıdır. Bebeğin kıyafetleri, annenin değişen vücut hatlarına uygun alınan kıyafetler, bebeğin odasının hazırlanması, arabası, kangurusu, bezi, bakım kremleri derken ciddi anlamda harcamalar yapılır. Harcamalar artınca anneler ucuz lohusa pijama seçeneğini düşünmeye başlarlar.

Pijamaların fiyatlarının ucuz olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Kaliteli kumaşlardan, usta işçilikle üretilen ucuz lohusa pijama çeşitleri bulunmaktadır. Bazı lohusa pijamalarının fiyatlarının yüksek olması tamamen markadan kaynaklanır. Marka adı, etiket fiyatlarının artmasına neden olur. Oysaki aynı kalitede çok daha uygun pijamalar bulunabilir. Kaliteli olduktan ve annenin arayacağı özellikleri taşıdıktan sonra marka adının olması çok önemli değildir.

Anne Bebek Alışma Süreci

Lohusalık dönemi çok özel ve zor bir süreçtir. Anne, bir taraftan dünyaya bir insan getirmenin verdiği ağrı ve sancılarla uğraşır. Diğer tarafta ise dünyalar güzel bebeği ile ilgilenmektedir. Anne ile bebeğin bir birlerine alışmaları biraz zaman alabilir. Bu süreçte annenin pijama gibi rahat kıyafetler giymesi daha iyi olur. Çok sayıdaki pijamalar sayesinde anne lohusalık dönemini rahatça geçirir. Ucuz lohusa pijamaları aile bütçesine ciddi anlamda katkı sağlar.

Anne bebeğini beslerken ve bakımını yaparken pijamalarını kirletebilir. Annenin özel durumundan kaynaklı nedenlerden dolayı da pijama takımları devamlı değişmeli. Doğumdan sonra devamlı gelecek olan misafirlere kirli pijamalarla çıkmak oldukça abes olacağından birkaç tane olması gerekir. Kirlendikçe değişmeli ve tertemiz bir şekilde anne bebek buluşmaları yaşanmalıdır.

Ucuz Lohusa Pijaması Seçerken

Lohusalık döneminde annenin beden ve ruh sağlığı biraz zayıftır. Beden ve ruh her türlü olumsuzluktan etkilenebilir. Bundan dolayı lohusa pijama seçimine çok dikkat edilmelidir.

  • Pijamanın dikiminin güzel olması. Amatörce dikilen dikişler içten anneyi rahatsız edebilir.
  • Kumaşının pamuklu veya penye olması. Terlemeyi engellemek ve hava sirkülasyonunu sağlamak için kumaş önemlidir.
  • Estetik ve güzel görünmesi için modeline dikkat edilmeli.
  • Emzirme detayı düşünülerek tasarlanmış olmalıdır.

Bebeğin dünyaya gelmesi hayata dair yeni umutların yeşermesi demektir. Anne bebeğinin bakımını daha iyi yapabilmek için kendine bakmalıdır. Ucuz lohusa pijama takımlarının kaliteli seçenekleri tercih edilerek lohusalık dönemi sağlıklı bir şekilde geçirilmelidir.