Uzun Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı

Uzun Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı

Uzun sabahlıklı lohusa pijama takımı doğum sonrası hem anne hem de bebek için sağlıklı bir sürecin ilerlemesine yardımcı olur. Kadınlar için lohusalık dönemi zor bir dönemdir ve sürekli bebekleriyle ilgilenmeleri gerektiği için kendi sağlıklarına dikkat edemeyebilirler.

Yumuşacık doğal kumaşları ile lohusa sabahlıklar ve pijama takımları her hava koşulunda kadınların sağlığını korur. Kış aylarında sizi soğuktan koruyarak hasta olmanızı engeller. Yaz aylarında rahat bir deneyim sunarak terlemenizi ve daha çok yorulmanızı engellerler. Her zevke uygun lohusa takımlarının kumaş seçenekleri şöyledir:

  • Pamuklu lohusa takımları
  • Penye lohusa takımları
  • Kadife lohusa takımları
  • Peluş lohusa takımları
  • Saten lohusa takımları

İhtiyacınıza göre dilediğiniz modeli online olarak sipariş edebilirsiniz.

Sabahlıklı Lohusa Takımı

Lohusa döneminde kadınlar için en önemli hususlardan biri kendilerini rahat hissedecekleri kıyafetlerdir. Karın bölgesi başta olmak üzere vücudu asla sıkmayan lohusa pijamaları en ideal lohusa kıyafetleridir. Uzun sabahlıklı lohusa pijama takımı ile gündüz vakti hem bebeğinizle rahat bir şekilde ilgilenebilir hem de misafirlerinizi karşılayabilirsiniz.

Doğum sonrası bir gece hastanede kaldığınız zaman rahatlıkla birbirinden şık lohusa pijama modellerini giyebilirsiniz. Mavi, pembe, beyaz, bej ve birçok farklı renkte model seçeneği vardır.

Çiçek desenli başta olmak üzere farklı ve modern desenlere sahip lohusa pijama modellerini de deneyebilirsiniz. Sağlığınızı korurken lohusa pijamaları sizi her zaman bakımlı hissettirir.

Sabahlıklı Lohusa Pijaması

Lohusa pijamaları vücut ısınızı dengeleyerek rahat bir deneyim yaşamanızı sağlarlar. Yüzde yüz doğal kumaşlardan üretildikleri için cildinizi asla tahriş etmezler. Özel emzirme yelekleri ile bebeğinizi her zaman rahatça emzirebilirsiniz.

Yoğun günlerde kendinize zaman ayıramadığınızda bir de üstüne yorgun görünürseniz bu durum psikolojinizi daha fazla etkileyebilir. Her durumda bakımlı görünmenizi sağlayacak lohusa pijamaları sizin için moral verici kıyafetlerdir.

Birbirinden şık saten lohusa pijama ve sabahlıkları ile her daim şıklığınızı korursunuz. Kayar gibi yumuşacık ve kaliteli kumaşlar ile geceleri daha rahat uyursunuz.