Uzun Sabahlıklı Pijama Takımı

Uzun Sabahlıklı Pijama Takımı

Uzun sabahlıklı pijama takımı doğum sonrası lohusa döneminde kadınların en çok işine yarayan kıyafetlerden biridir. Hem spor hem de şık modelleri sahip olan takımlar her kadının tarzına hitap eder.

Gün içerisinde rahat hareket etmek için birebir olan uzun sabahlıklı pijama takımı birçok farklı kumaş türüne sahiptir. Bu kumaşları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Pamuklu pijama takımı
  • Penye pijama takımı
  • Kadife pijama takımı
  • Saten pijama takımı
  • Ekru pijama takımı
  • Peluş pijama takımı

Her mevsime uygun farklı kumaşlar vardır. Kış aylarında pamuklu kumaşlar tercih edilirken yaz aylarında penye kumaşlar tercih edilir. Uzun sabahlıklı pijama takımı yazın sizi terletmez, kışın da hastalıklardan korur.

Lohusa Pijama Takımları Desenli

Lohusa pijama takımlarının her kumaşının farklı modelleri de vardır. Uzun sabahlıklı pijama takımı desenli modelleri de oldukça fazla tercih edilir. Çiçek desenli, çizgili, geometrik desenli ve birçok farklı desen modelleri mevcuttur.

Renk seçenekleri de oldukça fazladır. Mavi, pembe, beyaz gibi klasik renklerin yanında siyah, kırmızı, bordo gibi farklı renkler de vardır. Uzun sabahlıklı pijama takımı hem çok kullanışlı hem de modern takımlardır.

Desenleri ve modelleri ile ev içerisinde rahatça giyebileceğiniz ve misafirlerinizi karşılayabileceğiniz takımlar fiyat olarak da oldukça uygundur. Uzun sabahlıklı pijama takımı bir kere aldığınızda uzun zaman giyebileceğiniz kalitededir.

Isıya ve darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmişlerdir.

Düğmeli Lohusa Pijama Takımı

En çok tercih edilen modellerden biri de düğmeli lohusa pijama takımlarıdır. Önden düğmeli modelleri çıkarmak da oldukça kolaydır. Uzun sabahlıklı pijama takımı özel emzirme yakalığı sayesinde bebeğinizi kıyafetinizi çıkarmadan emzirebileceğiniz şekilde üretilmiştir.

Yumuşacık dokusu ile bebeğinizin cildini korur ve asla tahriş etmez. Kendinizi stresten ve moral bozukluğundan uzak tutmanız gereken bir dönem için idealdir. Uzun sabahlıklı pijama takımı sabahlarınızı daha az yorucu kılar.