Yazlık Lohusa Takım Modelleri

Yazlık Lohusa Takım Modelleri

Yazlık lohusa takım modelleri yeni doğum yapmış kadınlar için ihtiyaçları olan rahatlığı ve kolay hareket alanını tam anlamıyla sağlar. Birbirinden şık modelleri ve son moda renkleri hastanede kaldığınız bir gün boyunca ya da eve döndüğünüzde güvenle kullanabilirsiniz.

Lohusa takımları her bedene uygun modelleri ve uygun fiyatları ile lohusalık döneminde annelerin en büyük yardımcıları olurlar. Yumuşacık kumaşları ve ferah tutan yapılarıyla terlemenizi engellerler. Özel emzirme yakalığı sayesinde pijamanızı çıkarmanıza gerek kalmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Hamilelik boyunca alınan kilolar hemen verilemeyeceği için lohusa takımı sipariş verirken normal bedeninizden bir ya da iki beden büyük sipariş edebilirsiniz. Karın bölgeniz başta olmak üzere bedeninize asla baskı yapmaz.

Yazlık Lohusa Gecelik

Lohusa takımları tercihe göre gecelikli modeller olarak sipariş edilebilirler. Şık modeller ya da spor modeller her zevke hitap eder. Yazlık gecelikler uyku sırasında vücudunuzun nefes almasını sağlayarak terlemenize engel olurlar. Yazlık lohusa takım modelleri aşağıdaki kumaşlardan tercih edilebilir:

  • Penye gecelik modeller
  • Ekru gecelik modeller
  • Saten gecelik modeller

Saten gecelikler her zaman şık olmayı seven kadınlar için uygun modellerdir. Bebeğin doğduğu ilk aylarında anne çok az uyuma fırsatı bulabildiği için kısa uyuma sürelerinde derin uyku uyuması önemlidir. Dinlenebileceği tek zamanlar uyku zamanları olduğu için gücünü toplaması açısından verimli bir uyku süresi sağlığını korumak için gereklidir.

Yazlık Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı

Lohusa dönemi kadınlar için yorucu ve stresli bir dönem olduğu için kendilerine bakmaya pek fırsat bulamazlar. Bu sebeple lohusa takımlarının verdiği güzellik hissine ve rahatlığa ihtiyaç duyarlar.

Sabahlıklı modeller ile gününüzü kolayca geçirebilir ve işlerinizi hareketleriniz kısıtlanmadan halledebilirsiniz. Doğal kumaşlar ile üretilen modeller içlerinde hiçbir kimyasal taşımazlar.

Bebek ciltleri ilk aylarda çok hassas olduğu için eğer sert kumaşlı kıyafetler giyerseniz emzirirken bebeğinizin cildi tahriş olabilir. Bunu önlemek için yumuşacık penye lohusa takımları tam aradığınız kıyafetlerdir.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.lohusacarsisi.com/