Hastane Çıkışı Lohusa Seti

Hastane Çıkışı Lohusa Seti

Doğum sonrası bir gün hastanede kalan kadınlar eve çıkış yapacakları zaman hayatlarında zorlu bir döneme adım atarlar. Normal doğum yapıldıysa annenin toparlanması daha kolay olur fakat sezaryen doğumlarda bu süreç daha uzundur. Hastane çıkışı lohusa seti annelerin zor dönemlerinde rahat etmeleri için tasarlanmış özel ürünlerdir.

Kumaşlar asla karın bölgesine değmez ve sıkmaz. Hastane çıkışı lohusa seti her bütçeye uygun fiyatlarıyla Lohusa Çarşısı’ndan dilediğiniz zaman sipariş verilebilir. Ülkemizin her yerine eve teslim yapılan siparişler en kısa zamanda teslim edilir. Bebek ile ilgilenebilmek için annenin dinlenme şansı bulduğu kısacık zamanlarda hastane çıkışı lohusa seti ona ihtiyacı olan rahatlığı verir.

Lohusa Seti Tesettür

Her bedene ve her tarza uygun üretilen hastane çıkışı lohusa seti tesettür giyimi tercih eden bayanlar için de farklı tasarımlara sahiptir. Tesettür giyimde kumaşlar beden hatlarını göstermeyecek şekilde dikilir ve kumaşlar daha kalındır. Genellikle uzun kollu tercih edilirler. Hastane çıkışı lohusa seti kullanırken tesettürlü kadınlar dilerlerse lohusa şalı ve terliklerini de sepetine katabilirler.

 Böylece tek seferde ihtiyacınız olan her ürünü almış olursunuz. Hastane çıkışı lohusa seti misafirlerinizi karşılarken de rahatlıkla giyebileceğiniz şıklıkta modellere sahiptir. Alt ve üst pijama, gecelik, sabahlık, terlik, şal ve saç bandı gibi aksesuarlarla kendinizi hiç olmadığınız kadar şık ve rahat hissedersiniz.

Lohusa Seti Terlik

Hastane çıkışı lohusa seti içerisinde kadınların kullanmaktan memnun olduğu bir başka ürün de lohusa terlik takımlarıdır. Terliklerin yumuşacık kumaşı ve pofuduk yapısıyla doğum sonrası ayaklarınızda şişlik varsa sizi rahat ettirir ve ağrılarınıza iyi gelir. Hastane çıkışı lohusa seti sahip olduğu hijyenik kumaşlarla hem annenin hem de bebeğin sağlığını korur. Terlik takımları vücut ısınızı dengeleyecek şekilde üretildiğinden sizi asla üşütmez. Soğuk algınlığı gibi hastalıklar bebeğiniz için de tehlikeli olacağı için lohusa setleri sizin ihtiyacınız olan tüm güveni verir.