Lohusa Pijama Sabahlık

Lohusa Pijama Sabahlık

Son yıllarda lohusa dönemindeki kadınlar tercih ettiği kıyafetler arasında birinci sırada olan lohusa pijama sabahlık modelleri anneyi ve bebeği koruyacak şekilde hijyenik kurallara uygun bir biçimde üretilir. Kimyasal madde kullanılmayan kumaşlar ile tamamen organiktir ve size istediğiniz konforu sağlar. Lohusa pijama sabahlık modelleri çeşitli renk ve kumaşlardan oluşur. Spor takımlar ya da modern klasik takımlar kadınların zevkine göre tercih edilebilir. Pamuklu, penye, saten kumaşlardan oluşan lohusa pijama sabahlık modelleri sizi hiç olmadığınız kadar şık hissettirir. Yumuşacık ve rahat kumaşları ile deliksiz bir uyku çektikten sonra sabah kalktığınızda yine yumuşacık sabahlığınızla bebeğinizle ilgilenmeye enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz.

Lohusa Pijama Sabahlık Takımları

Hem sizin hem de bebeğinizin rahatsız olmayacağı biçimde üretilen özel kumaşlarıyla lohusa pijama sabahlık modelleri yumuşacık pamuklu kumaşlarıyla bebeğinizin yüzünü asla tahriş etmezler. Kaliteli tasarımlar ve desenlerle birçok farklı seçeneğe sahip olduğunuz modeller Lohusa Çarşısı’ndan online olarak sipariş verdiğinizde kapınıza teslim edilir. Lohusa pijama sabahlık çeşitlerinden ilk kez sipariş verecekseniz size özel indirimlerden faydalanırsınız. Her bütçeye uygun olan takımlarla misafirlerinizi gönül rahatlığıyla karşılayabilir ve şık görünüşünüzle herkesi etkileyebilirsiniz. Saç bandı, terlik gibi aksesuar çeşitleriyle takımınızı tamamlayabilir ve ihtiyacınız olan konforu lohusa pijama sabahlık modelleriyle elde edebilirsiniz. Uzun kollu ya da kısa kollu olarak tercih yapabilirsiniz.

Lohusa Pijama Sabahlık Takımı

Lohusa pijama sabahlık modelleri yeni doğum yapmış anneler için özel olarak tasarlanmıştır ve farklı renk ve desen seçenekleri vardır. Doğumdan sonra hastanede kalmanız gereken sürede misafirlerinizi karşılamak için şık takımlar, evinizde rahatça bebeğinizle ilgilenebilmeniz için spor takımlar bulunur. Lohusa pijama sabahlık modellerini bir kez denediğinizde bir süre onlardan kopamayacaksınız. Dantelli ve desenli özel modelleriyle size kendinizi bakımlı ve güzel hissettirecek şıklıkta olan modeller vücut ısınızı dengeler ve sizi hastalıklardan korur. Bebeğinize güvenle ve rahat bir şekilde bakabilmeniz için özel olarak dikilmişlerdir.