Lohusa Hamile Pijama

Lohusa Hamile Pijama

Hamilelik dönemi ve sonrası kadınlar için oldukça zorlu süreçlerdir ve hem kendi sağlıklarına hem de bebeğin sağlığına dikkat etmeleri gerekir. Giydikleri kıyafetler bile hijyen kurallarına uygun olmalı ve anneyi rahat ettirmelidir. Lohusa hamile pijama takımları annelerin ihtiyacı olan rahatlığı ve konforu onlara sonuna kadar sağlar.

Özel üretilmiş ve tamamen doğal kumaşlar hiçbir kimyasal madde içermez ve lohusa hamile pijama takımlarının dokuları yumuşacıktır. Özellikle ilk aylarda bebeğin uyku düzeni bozuk olacağı için annenin uyuma fırsatı bulduğu kısacık zamanlarda rahat bir uyku çekmesi önemlidir. Lohusa hamile pijama takımları yumuşak dokusu ve rahatlığıyla uyumanıza yardımcı olur ve sabahları dinç kalkarsınız.

Hamile Lohusa Pijama 4’lü Set

Lohusa dönemi ruhsal olarak da anneyi zorlayan bir dönem olduğu için kendisini her zamanki gibi bakımlı ve güzel hissetmek moraline de iyi gelecektir. Lohusa hamile pijama takımları birbirinden şık ve modern takımlarıyla hiç hissetmediğiniz kadar şık hissettirir. Özel 4’lü setler halinde satılan takımlar altlı üstlü pijama, sabahlık ve gecelikten oluşur. Ek olarak dilerseniz terlik ya da saç bandı gibi aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Lohusa hamile pijama giyen yeni doğum yapmış anneler ya da hamile kadınlar oldukça memnundur ve gün geçtikçe lohusa hamile pijama takımlarını tercih eden kadın sayısı artmaktadır. Lohusa Çarşısı’ndan dilediğiniz zaman sipariş vererek bu takımlara sahip olabilirsiniz.

Lohusa Hamile Pijama Takımı

Doğum sonrası evinizde ağırlayacağınız misafirler için her seferinde hazırlanmak sizi ekstra yoracağından ve zaman kaybettireceğinden dolayı lohusa hamile pijama takımları şık desenleriyle sizi bu zahmetten kurtarır. Spor takımlar, v yakalı ya da dantelli modern takımlar tercihinize göre sipariş edilebilir. Lohusa hamile pijama karın bölgenize asla değmeyecek şekilde tasarlanmıştır ve içinde rahat hareket etmenizi sağlar. İhtiyacı olduğunda bebeğinizi kolay emzirebilmeniz için açılır kapanır özel tasarım yakalarıyla işinizi daha da kolaylaştırır ve size mahremiyet kazandırır.