Hamile Pijama Takımı Fiyatları

Hamile Pijama Takımı Fiyatları

Hamile pijama takımı fiyatları en uygun seçeneklerle Lohusa Çarşısı sitesinde online olarak sipariş verilebilir. Bir kadın için hayatının en güzel ve heyecan verici dönemlerinden biri hamilelik dönemidir. Fakat bu dönemin zorlukları da çoktur.

Hamile olduğu süre boyunca kadınların en çok ihtiyaç duydukları şeylerden biri rahat kıyafetlerdir. Hamile pijama takımı fiyatları çok uygun bütçelere kadınlara bu rahatlığı sağlar.

Renk renk ve farklı desenlerde olan pijamalar her zevke hitap ederler. Spor takımları ya da şık takımları tercih edebilirsiniz.

Özellikle karın bölgesine baskı yapmayacak şekilde tasarlanan hamile pijama takımı fiyatları ile de kadınların yanında olur.

Hamile Pijama Takımı Tesettür

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için de birçok farklı model hamile pijamaları mevcuttur. Hamile pijama takımı fiyatları seçeceğiniz modele ve aksesuar parçalarına göre değişiklik gösterebilir.

Hamile pijama takımı fiyatları hangi aksesuarlara göre değişebilir aşağıda sıralanmıştır:

  • Sabahlıklı modeller
  • Gecelikli modeller
  • Şal modelleri
  • Hamile terlikleri
  • Saç bantları

Farklı renk ve desen seçenekleri ile oldukça zengin bir ürün portföyüne sahip modeller sayesinde kendinizi güzel ve bakımlı hissedeceksiniz. Hamile pijama takımı fiyatları kumaşlara göre de değişiklik gösterebilir.

Pamuklu, penye, saten, kadife kumaşlar ile her daim kendinizi rahat hissedersiniz. Isı dengeleyici özelliği sayesinde kış aylarında sizi üşütmez, yaz aylarında terletmezler.

Geceleri de vücudunuzun ısı dengesini koruduklarından derin ve rahat uyuyabilirsiniz.

Hamile Pijama Takımı Bayan

Hamilelik süreci kadınların sağlıklarına çok dikkat etmeleri gereken bir dönemdir. Hamile pijama takımı fiyatları uygun bütçelerle kadınların bu yoğun dönemlerinde ne giyeceğini düşünerek vakit kaybetmemesini sağlar.

Yumuşacık pamuk kumaşlar en çok tercih edilen modellerden biridir. Hamilelik boyunca kadınlarda kilo alımı olduğu için esneyebilen rahat kumaşlar ile tasarlanmışlardır. Hamile pijama takımı fiyatları ihtiyacınız olan rahatlığa kolayca ulaşabilmeniz için sizin memnuniyetiniz öncelik verilerek belirlenir.

Web sitesinde yıl boyunca özel indirimlerden yararlanarak ev ekonominizi de zorlamamış olursunuz.