Doğum Sonrası Pijama Takımı

Doğum Sonrası Pijama Takımı

Doğum sonrası pijama takımı özel üretilmiş kumaşları ile anne ve bebeğin sağlığını korurken anneye ihtiyacı olan konforu da sağlar. Lohusa dönemi bir kadın için hem mucizevi hem de oldukça yorucu ve stresli geçen bir dönemdir.

Bu dönemde kadınların psikolojilerini sağlam tutmaları önemlidir. Yeni doğmuş bebekler neredeyse 7/24 ilgi istediklerinden kadınların kendi bakımlarını sağlayacak vakitleri olmaz. Doğum sonrası pijama takımı size kendinizi bakımlı hissettirir.

Spor ya da şık modelleri ile her tarza uygun doğum sonrası pijama takımı rahatlık vermesinden başka pek çok avantajlı özelliğe sahiptir.

Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Vücut ısı dengesini sağlayarak hastalıklardan korur.
  • Emzirme yakalığı vardır.
  • Kış aylarında sizi üşütmez yaz aylarında da terletmez.
  • Fiyatları oldukça uygundur.

Doğum Sonrası Anne Pijamaları

Her bedene uygun modellere sahip olan doğum sonrası pijama takımı farklı kumaş türlerine de sahiptir. Kumaşlar kimyasal madde içermezler ve hijyenik kurallara uygun üretilmiştir.

Pamuklu, penye, kadife, saten gibi birçok kaliteli kumaş pijama takımları Lohusa Çarşısı sitesinden online olarak sipariş verilebilir. Doğum sonrası pijama takımı her daim şık kalmak isteyen kadınlar için dantelli, desenli modellere de sahiptir.

Doğum sonrası pijama takımı isteğe göre set halinde de satın alınabilir. Alt ve üst pijama takımı haricinde bu setlerde gecelik, sabahlık, lohusa terliği ve saç bandı gibi aksesuar seçenekleri vardır.

Doğum Sonrası İçin Pijama Takımı

Kadınların lohusa dönemi gibi hassas olduğu dönemler psikolojik olarak da etkilenmeye açık olduğu dönemlerdir. Doğum sonrası pijama takımı sayesinde kadınlar kendilerini bakımlı ve güzel hissederler.

Bu sayede güne daha moralli ve dinç başlarlar. Şık takımlar sayesinde eve gelecek misafirleri de rahatlıkla karşılayabilirler. Doğum sonrası pijama takımı vücuda asla baskı yapmayacak şekilde üretilmiştir.

Giyen kişinin rahat hareket edebileceği şekilde tasarlandığından hareket alanı sağlar ve vücut üzerinde ağırlık oluşturmaz.

Yumuşacık kumaşları ile kendinizi her daim rahat ve güvenli hissedersiniz.

Pijama modellerimize https://www.lohusacarsisi.com/ linkini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.