Lohusa Takımı

Lohusa Takımı

Lohusa takımı doğum sonrası zorlu süreçte yeni anne olmuş kadınların en çok ihtiyaç duyduğu kıyafetlerden biridir. Doğumdan sonra hastanede kaldığınız zaman ve eve döndüğünüzde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz takımların fiyatları da oldukça uygun.

Her bedene göre üretilen lohusa takımı yeni doğum yapmış kadınlar için şu avantajları sağlar:

  • Özellikle karın bölgesi olmak üzere bedeninize asla baskı yapmaz.
  • Emzirme yakalığı sayesinde bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz.
  • Hem spor hem şık modelleriyle her zevke hitap eder.
  • Hijyenik koşullara uygun üretilmiştir.
  • Vücudunuzun ısı dengesini korur.

Misafirlerinizi üzerinize giyerek kolayca karşılayabileceğiniz lohusa takımı geceleri deliksiz bir uyku uyumanızı sağlar.

Lohusa Takımı Mavi

Renk renk ve farklı modellere sahip olan lohusa takımı erkek çocuk sahibi olan aileler için mavinin en güzel tonlarını taşıyan modellere sahiptir. Klasik düz renk modellerin yanında desenli takımlar da vardır.

Şıklığından vazgeçmek istemeyen kadınlar için saten lohusa takımı setleri mevcuttur. Yumuşacık kumaşı sanki üzerinizde yokmuşçasına rahat hareket etmenizi sağlar. 

Klasik renklerin dışında kırmızı, siyah, lacivert gibi renkleri de tercih edebilirsiniz. Pamuklu kumaşlar kışın üşümenizi engelleyerek sizi ve bebeğinizi hastalıklardan korur.

Lohusa takımı set halinde aldığınızda sabahlıklı ve gecelikli modeller oldukça verimli bir kullanım sağlar. Ayrıca lohusa terlikleri ile ayaklarınızın ihtiyaç duyduğu rahatlığa kavuşmasını sağlayabilirsiniz. 

Özel tasarım modeller ile kendinizi bakımlı hissederken bebeğinizle en iyi şekilde ilgilenebilirsiniz.

Lohusa Takımı Kadife 

En çok tercih edilen lohusa takımı modellerinden biri de kadife lohusa takımlarıdır. Yumuşak dokusu ve kalın kumaşıyla sizi soğuklardan korur. Düz klasik modelleri tercih edebileceğiniz gibi dantelli, desenli modelleri de tercih edebilirsiniz.

Çamaşır makinesinde yıkanabilen lohusa takımı modelleri uzun süre dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir. Üretilirken hiçbir kimyasal madde kullanılmamıştır.

Bebeğinizin cildi ilk doğduğu aylarda oldukça hassas olduğundan dolayı emzirirken kıyafetlerinizin cildine zarar vermeyecek şekilde güvenilir olması gerekir. Lohusa pijamaları size bu güveni tamamıyla sağlar ve bebeğinizin cildini tahriş etmez.