Hamile Pijama Takımı Modelleri

Hamile Pijama Takımı Modelleri

Hamile pijama takımı modelleri kadınların en hassas oldukları dönemde ihtiyaçları olan rahatlığı sağlayarak süreci kolay geçirmelerine yardımcı olur. Hamilelik sürecinde hangi mevsim olursa olsun hem annenin hem de bebeğin sağlıklarını korumak önceliklidir.

Yumuşacık pamuklu kumaşlar ile üretilen hamile pijama takımı modelleri bedeninizi asla sıkmaz ve karın bölgenize baskı uygulamaz. Gece yatarken vücudunuzun nefes alacağı şekilde üretildiğinden deliksiz bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

Başlıca hamile pijama takımı modelleri şunlardır:

  • Alt ve üst pijama takımı modelleri
  • Sabahlıklı pijama modelleri
  • Gecelikli pijama modelleri
  • Kadife pijama modelleri
  • Saten pijama modelleri
  • Dantelli pijama modelleri
  • Desenli pijama modelleri

Hamile Pijama Takımı

Hamilelik sürecinde en önemli husus annenin kendisini rahat hissetmesidir. Mide bulantıları ve ağrılar sebebiyle anne kendisini yorgun ve stresli hissedebilir. Hamile pijama takımı modelleri ısı dengesini sağlayan özelliği sayesinde anneyi sakinleştirir.

Klasik düz renk modellerin yanı sıra çeşitli renklere sahip modeller de vardır. Pembe, mavi, pudra gibi soft renkleri tercih edebileceğiniz gibi kırmızı, siyah gibi farklı renkleri tercih edebilirsiniz. Hamile pijama takımı modelleri çok uygun fiyatlarla Lohusa Çarşısı sitesinden sipariş verilebilir.

Doğum öncesi annenin stresten uzak zaman geçirmesi ve moralinin yüksek olması gerekliliği sebebiyle kendisini bakımlı ve güzel hissetmesi de önemlidir. Hamile pijama takımı modelleri anneye ihtiyacı olan motiveyi sağlar.

Hamile Pijama Altı

İkili takımların yanı sıra tek parça satın alabileceğiniz hamile pijama takımı modelleri de vardır. Tek parça alt kısımlar sizi sıcak tutar ve otururken de yatarken de rahat olmanızı sağlar.

Pamuklu kumaş içinde kolaylıkla hareket edebileceğiniz şekilde hijyenik kurallara uyularak üretilmiştir. Hamile pijama takımı modelleri hiçbir şekilde kimyasal madde içermez.

Malzemesi yüzde yüz organik olan pijamaları hamilelik bittiğinde de dilerseniz kullanabilirsiniz. Eve gelen misafirlerinizi karşılayabilecek kadar şık olan takımları hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.

Dokusuyla cildinizi tahriş etmez ve hem sizi hem de sağlığınızı en iyi şekilde korurlar.