Hamile Gecelik

Hamile Gecelik

Hamile gecelik modelleri kadınlar için zorlu ve stresli dönemlerinde ihtiyaçları olan rahatlığı sağlar. Yumuşak kumaşları ile bedeninizi asla sıkmaz ve geceleri rahat bir uyku çekmenizi sağlar.

Hamilelik döneminde mental olarak iyi olabilmek için kadınların düzenli uykusunun olması oldukça önemlidir. Hamile gecelik vücudunuzun ısı dengesini koruyarak geceleri çok terlemenizi ya da üşümenizi de engeller. Böylece sizi hastalıklardan korur.

Ürünler kaliteli kumaşlardan üretilir ve hijyenik koşullara uygundurlar. Hamile gecelik modellerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Pamuklu gecelikler
  • Saten gecelikler
  • Kadife gecelikler
  • Peluş gecelikler

Tüm modellerin ortak özelliği rahat olmaları ve özellikle karın bölgesine baskı uygulamamalarıdır. Hamilelik özel bir dönem olduğu için o dönemde giydiğimiz kıyafetler de özel olmalıdır.

Hamile Gecelik Sabahlık

Hamile gecelik modelleri aynı takımda sabahlık ile birlikte de satın alınabilirler. Takım halinde satın alınan gecelik ve sabahlıklar daha uygun fiyatlıdır. Tek seferde ihtiyacınız olan her şeyi elde etmiş olursunuz.

Gecelikler spor modeller olabileceği gibi şık modeller de olabilir. Rahatlığına oldukça düşkün spor giyimi seven kadınlar için pamuklu modeller oldukça uygundur. Hamile gecelik denemek isteyen ve şıklığından taviz vermek istemeyen kadınlar saten gecelikleri tercih edebilirler.

Saten gecelikler dantelli modelleri ile de oldukça şıktır. Kendinizi hem bakımlı hem de güzel hissedersiniz. Hamile gecelik hem işlevsel hem göze hitap eden modelleri ile hamile kadınların vazgeçilmez kıyafetlerindendir.

Hamile Gecelik Pijama

Birbirine uyumlu pijama setleri içerisinde bulunan hamile gecelik modelleri çeşitli renk ve tasarımlarıyla oldukça ilgi görüyor. Alt ve üst pijama takımlarını gün içerisinde rahatlıkla giyebilir ve gece yatarken geceliğinizle rahatlığınızı tamamlayabilirsiniz.

Uzun kollu ya da kısa kollu modelleri olan hamile gecelik ve pijama takımları tesettürlü bayanlar için de özel olarak üretilmiş seçeneklere sahiptir. Her zevke hitap eden modelleri çeşitli indirim kampanyaları ile uygun fiyata satın alınabilirler.

Adrese teslim olan siparişler en kısa sürede güvenli bir şekilde kapınıza gelir.