Kadife Lohusa Pijama Takımları

Kadife Lohusa Pijama Takımları

Kış aylarında yeni doğum yapmış kadınların sağlıklarına daha çok dikkat etmeleri gerekir. Soğuk algınlığı yaşanırsa bebeklerinin de sağlığını tehlikeye atmış olurlar. Kadife lohusa pijama takımları özel üretilmiş kumaşlarıyla hem annenin hem de bebeklerinin sağlığını korur.

Kadife lohusa pijama takımları kullanan annelerin avantajları şunlardır:

  • Hijyenik üretilmiş kumaş sayesinde sağlıkları korunur.
  • Isı dengeleyici kumaşları ile vücut ısısı korunur ve üşütmelere engel olur.
  • Yumuşacık kumaşı ile bebeğinizin cildini asla tahriş etmez.

Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz kadife lohusa pijama takımları alt ve üst iki parçadan oluşur. Dilerseniz sabahlıklı, gecelikli setlerden de sipariş verebilir, yumuşacık lohusa terlikleriyle ayaklarınızın üşümesini de engelleyebilirsiniz.

Kadife Lohusa Sabahlık

Kış günlerinde, gecelerinde bebeğinize bakmak için kalktığınızda üşütmemek için birebir olan kadife lohusa pijama takımları sabahlık ile de kullanılır. Aynı kumaştan olan sabahlıklar size kendinizi oldukça şık hissettirir.

Pembe, mavi ve soft renkleri tercih edebileceğiniz gibi kırmızı ve siyah gibi farklı renklerden de sipariş verebilirsiniz. Düz klasik modeller ile desenli, dantelli modeller arasında tercih yapabilirsiniz. Kadife lohusa pijama takımları hem bebeğinizle rahatça ilgilenmenize yardımcı olur hem de kendinizi güzel hissetmenizi sağlar.

Kadife lohusa pijama takımları misafirlerinizi de kolayca karşılayabileceğiniz şık modellere sahiptir. Bir kere kullandıktan sonra vazgeçilmeziniz olur ve evinizde başka bir kıyafet giyememeye başlarsınız.

Kadife Lohusa Terliği

Kadife lohusa pijama takımları özel kumaşlarıyla annelerin ve bebeklerinin sağlığını koruyacak şekilde üretilmiştir. Şık takımları dilerseniz lohusa terliği ile de tamamlayabilirsiniz.

Terlikler yumuşacık yapısı ile ayaklarınızı asla üşütmezler. İncili, dantelli gibi seçenekleriyle birçok tasarıma sahiptir. Uygun fiyatları setler sizin için daha ekonomik olabilir. Kadife lohusa pijama takımları lohusa dönemindeki anneler için olmazsa olmaz ürünlerdir.

Lohusa dönemi boyunca en önemli husus kadınlar kendilerini kıyafetleri içerisinde rahat hissetmesidir. Soğuk aylarda üşütmemek ve bebeğinizin ve kendinizin sağlığını korumak oldukça mühimdir.