Önden Düğmeli Sabahlıklı Pijama Takımı

Önden Düğmeli Sabahlıklı Pijama Takımı

Önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı doğum sonrası kadınların en çok kullandığı kıyafetlerden biri olmuştur. Lohusa dönemi hem stresli hem de yorucu bir dönem olduğundan kadınlar için giydikleri kıyafetlerin rahat olması önemlidir.

Doğumdan sonra hastanede kaldığınız gece dahil her ortama uygun üretilmiş olan önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı birçok farklı modele ve kumaşa da sahiptir. Kumaşları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Pamuklu takımlar
  • Penye takımlar
  • Kadife takımlar
  • Peluş takımlar
  • Saten takımlar

Her mevsime özel kumaşlar vardır. Kış aylarında genellikle kadife ve pamuk kumaşlar tercih edilir. Kumaşların ısı yalıtımı özelliği sayesinde önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı sizi hastalıklardan korur.

Lohusa Pijama Takımı Emzirme Özellikli

Kişiye özel üretilmiş olan önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı kadınları en rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Örneğin açılır kapanır özel emzirme yakası sayesinde bebeğinizi emzirirken kıyafetinizi çıkarmanız gerekmez.

İlk aylarda bebeğin gün içerisinde on kereden fazla acıktığını düşünürsek bu zaman kazanmak için oldukça avantajlı bir özelliktir. Önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı tamamen organik maddelerden üretildiği için bebeğinizin cildini korur.

Bebeklerin cildi ilk doğdukları aylarda çok hassas olduğundan sert kumaşlar tahriş edebilir. Önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı yumuşacık dokusuyla bu durumu engeller. Gönül rahatlığıyla bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Kayar gibi kumaşları sayesinde içerisinde çok rahat hareket edebilir ve ekstradan bir efor sarf etmemiş olursunuz.

Lohusa Pijama Takımı Güpürlü

Onlarca farklı renk ve modele sahip olan önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı güpürlü modellere de sahiptir. Kendi zevkinize göre birden fazla model arasından seçim yapabilir, dilerseniz set halinde de sipariş edebilirsiniz.

Setler tek fiyata her ihtiyacınızı karşılayacak parçalara sahip olduğu için maddi olarak daha ekonomiktir. Önden düğmeli sabahlıklı pijama takımı yıl boyunca kampanyalar ve indirimlere girer. Herkesin ulaşabileceği ürünleri online olarak sipariş edebilirsiniz.

Bir kere giydikten sonra vazgeçilmez kıyafetiniz olacak olan takımlar kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlar.