Kışlık Lohusa Pijama 3’lü Takım

Kışlık Lohusa Pijama 3’lü Takım

Kışlık lohusa pijama 3’lü takım alt ve üst pijama takımları artı sabahlık ya da isteğe göre geceliklerden oluşur. Bu şekilde takım halinde satın aldığınızda uygun fiyata ihtiyacınız olan her parçaya sahip olmuş olursunuz.

Doğum sonrası kadınlar için zor ve stresli geçen bir dönemdir. Hamilelik dönemi boyunca vücutlarında meydana gelen değişimler doğum sonrası normale dönmeye başlar ve bu sancılı bir süreç olur. Kışlık lohusa pijama 3’lü takım bu stresli zamanda kadınların bir de kıyafet seçmesi için uğraşmamasını sağlar.

Çünkü kışlık lohusa pijama 3’lü takım ihtiyacınız olan her şeyi size sağlar. Özel dikilmiş kumaşlar sayesine özellikle karın bölgesi olmak üzere vücudunuzu asla sıkmazlar ve içerisinde rahat hareket edebilirsiniz.

Lohusa Pijama Seti

Yeni doğum yapmış kadınlar için 3’lü setler haricinde 4’lü ya da 5’li setler de vardır. Kışlık lohusa pijama 3’lü takım en çok tercih edilenlerden biridir. Üç parçadan oluşan setlerin modelleri şunlardır:

  • Uzun kollu ve kısa kollu modeller
  • Önden düğmeli modeller
  • Dantelli modeller
  • Çiçek desenli modeller
  • Tesettür modeller

Her bedene ve tercihe uygun modele sahip kışlık lohusa pijama 3’lü takım vücut ısı dengenizi koruyarak aşırı terlemenizi ya da üşümenizi engeller. Özel emzirme yakalığı sayesinde üstünüzü çıkarmak zorunda kalmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Kışlık lohusa pijama 3’lü takım şık sabahlık modelleriyle evin içerisinde rahatlıkla bütün gün giyebileceğiniz kıyafetlerdir.

Lohusa Pijama Büyük Beden

Her bedene uygun kışlık lohusa pijama 3’lü takım büyük beden seçeneklerine de sahiptir. Hamilelik sürecinde alınan kilolar doğum sonrası hemen verilmeyebilirler. Bu sebeple en önemli husus pijama takımınızın içerisinde rahat etmenizdir.

Birbirinden şık modellere sahip olan lohusa terlikleriyle kışlık lohusa pijama 3’lü takım alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece ayaklarınız da sıcacık kalmış olur ve hem siz hem de bebeğiniz hastalıklardan korunur.

Özellikle ilk aylar bebeğiniz çok hassas olacağından onu korumak için üretilmiş özel kumaşlar tam ihtiyacınız olan şeydir.

Lohusa pijama modellerimizi görüntülemek için -> https://www.lohusacarsisi.com/